Tipy na vánoční dárky pro ni...

/
0 Comments

Zdravím!

   Vzhledem k blížícím se Vánocům mě napadlo udělat článek právě na toto téma. Doufám, že vám bude aspoň trošku nápomocný.



1. Maxi šála
Maxi šála je rozhodně letošní must have. Nosí se obmotaná kolem krku, ledabyle přehozená nebo klidně jako pončo. Seženete ji skoro všude, například v obchodech typu Gate, Hm, Bershka, ale i na Aliexpressu/Ebay.
Cena cca 200-1000 Kč

2. Parfém
Parfém je celkem ošemetná záležitost, protože se vám ne vždy podaří trefit do vkusu, pokud si ale troufáte, jedná se o krásný dárek, který jistě potěší každou ženu.
Cena cca 1800 Kč
3. Šperky
Zcela jistě nic nepokazíte zlatým či stříbrným decentním prstýnkem, náušnicemi nebo náhrdelníkem. Co třeba s perlou?

4. Knihy
Pokud víte, že je žena, kterou chcete obdarovat čtenářka, darování knihy je nepochybně skvělý nápad! Jen si dejte pozor, aby již daný titul nečetla. Až vás nějaká kniha zaujme, podívejte se dopředu na recenze (například databazeknih.cz), ať se vám omylem nepodaří koupit úplný brak. :-)

5. Zážitek
Darovat můžete spoustu věcí, od skoku padákem po jízdu Hummerem. Tento dárek bude skutečně nezapomenutelný.


6. DIY dárek
Jestliže jste kreativní jedinec, můžete zkusit něco sám/a vyrobit nebo nakreslit. Napadá mě třeba krabice s obálkami ve kterých bude vždy schovaná nějaká maličkost a na obálce napsané "otevři mě, když..."máš hlad, například.



7.Kabelka
Myslím, že kabelkou žádnou ženu neurazíte.  Hodně teď frčí kabelky Michael Kors, ale na výběr máte prakticky z nepřeberného množství.


8.Diář
Praktickým a zároveň velmi pěkným dárkem může být diář. Ten seženete v každém papírnictví/knihkupectví. Pokud chcete něco speciálnějšího zkuste třeba Filofax či Moleskine. A pokud chcete být jó originální tak třeba kikki k planner nebo diář od Erin Condren. Ty už ale bohužel v Čr neseženete.
Fajnšmekrům se můžou hodit drobnosti jako washi tapes, post it lepítka a různé nálepky. Seženete je v Tigeru, všeobecně v papírnictvích a především na Ebay nebo Aliexpressu.


9. Antistresové omalovánky
Hit posledních několika měsíců jsou antistresové omalovánky. Seženete je v každém knihkupectví. Stále vycházejí nové a nové, takže si již můžete vybírat ze spousty druhů od mandal až po zvířata. Doporučuju se předem přesvědčit o kvalitě papíru, všeobecně bývají ale lepší zahraniční vydání. K tomu můžete rovnou darovat i sadu pastelek,populární jsou progresa nebo koh-i-noor Mondeluz 72. Sáhnout můžete i po fixách, v tom případě doporučuju Stabilo, protože mají tenké hroty perfektní pro omalování titěrných obrázků.

Cena cca 200-300 Kč
Cena cca 350-1000 Kč



10. Jídlo
Každého určitě potěší nějaká dobrota na zub. Pokud chcete být originálnější, zkuste místo klasických řetězců navštívit nějakou specializovanou prodejnu nebo obchod se zahraničními laskominami. Všeobecně mě napadá asi jen Mark`s and Spencer, pokud jste z Brna můžete zkusit například Candy Store.

Nakupujete právě dárky nebo jste ten typ, co prolízá obchody na poslední chvíli? (Jako já :D )
Nashledanou příště!


You may also like

Žádné komentáře:

Používá technologii služby Blogger.