MOLANG DIARY: recenze

/
2 Comments

15.10. jsem si objednala z aliexpressu Molang diary. Na fotkách se mi zdál moc roztomilý a za nějakých 5 dolarů,  neberte to. Obzvlášť pokud jste takový planner lover jako já :-)





Dnes, tedy 6. listopadu mi dorazil.  Zabalený byl skutečně skvělě, asi ve třech bublinkových foliích.
Přední strana

Je trochu menší a štíhlejší než jem čekala, ale na první pohled působí vcelku hezky. Obal je na omak příjemný,  pogumovaný,  což se zdá být praktické,  kdyby se stala nějaká nehoda (vylité pití apod.). Nicméně, tento materiál se také velice snadno poškrábe a dělají se v něm rýhy.
Po otevření na vás vykoukne starorůžová dvoustrana s ¨kapsičkou¨, která je ale ve skutečnosti  gumový obal diáře, pod kterým jsou obyčejné papírové desky.

Roční přehledy 2015/2016

Po otočení několika dalších prázdných stran se dostáváme k ročnímu přehledu na rok 2015 a 2016, každý na jednu stranu.
Měsíční diář

A teď přichází to nejdůležitější, samotný plánovač/diář. Každý měsíc má nejdříve dvoustranu pro rychlý přehled. Ovšem pozor, nikde nejsou napsaná data ani měsíce, takže je to vlastně takové (do) udělej si sám. Já to ale hodnotím pozitivně, protože tím pádem můžete začít diář používat, kdy se vám zachce. Následuje sympatická dvojstránka alá TO DO LIST.
Na dalších stranách už je standardní podrobnější diář (týden na dvoustranu) s roztomilými obrázky.
Týdenní diář

Diář je zakončený několika stranami na poznámky. Oceňuji především fakt, že se místo na poznámky skládá z několika druhů papíru - linkovaný, čtverečkovaný i čistý.

CELKOVÉ ZHODNOCENÍ
+roztomilé obrázky
+gumový obal
+látková záložka
+možnost začít kdykoliv chcete
+cena

-na obalu se dělají rýhy
-sem tam něco čínsky
-pro mě docela málo místa na poznámky
-žlutý papír, který trochu prosvítá

3/5


Pokud byste si ho chtěli pořídit, doporučuji počkat na 11/11, kdy bude velká slevová akce a pořídíte ho o pár korun levněji :-)





You may also like

2 komentáře:

  1. podla mna je fakt krasny :) inak na vypredaje sa tesim rovnako!

    Pozyvam na 6rocnu GA o Biodermu, Playboy, Macadamia Hair..:) Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/10/6-blogove-narodeniny-najvacsia-blogova.html

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.